Kategorijos

Londono gatvėse pasirodė Citroen GT Supercar

2009-06-24
Londono gatvėse pasirodė Citroen GT Supercar

Gran Turismo žaidimo įkvėptas, 2008 m. Paryžiaus (Prancūzija) automobilių parodoje pristatytas, Citroen GT Supercar dabar nufotografuotas Londone gatvėse. Deja aplinkui nebuvo matyti kitų Gran Turismo dalyvių, taigi tikroji žaidimo aplinka kaip ir nebuvo sukurta.
Ir vis dėto reikia pastebėti, kad nuo savo pirminės, tai yra konceptinės išvaizdos, GT beveik nepakito. Išliko tas pats stulbinantis didžiulis priekinis stiklas, pereinantis į stogą ir į galinį mobilujį profilį, didelės oro paėmimo angos, galinis oro difuzorius, ryškūs galiniai žibintai, pakeliamos durys bei 21‘‘ lengvo lydinio ratlankiai.
Šis automobilio pasirodymas Londono gatvėse yra ne atsitiktinis. Jis yra vienas iš kelių renginių, per kuriuos GT modelis bus pristatytas. Kiek vėliau, liepos 3-5 d., prancūzų gamintojų kūrinį išvys ir Jungtinės Karalystės gyventojai, apsilankę Goodwoodo „Festival of Speed” renginyje.
Kaip jau buvo minėta ankstesniame autogido straipsnyje, GT modelių planuojama pagaminti vos 20 vienetų, o tiksli gamybos pradžios data kol kas neskelbiama.