Kategorijos

BMW S.X. konceptas

2009-07-16
BMW S.X. konceptas

Birželio viduryje autogidas jus supažindino su BMW M konceptu. Konceptu, kuris neturi jokių interncijų tapti gaminamu modeliu (na bent jau kol kas).
BMW S.X. koncepto paskirtis tokia pati – pabandyti pažvelgti į BMW automobilius “šviežia” akimi.  Šį kartą S.X. konceptą sukūrė rumunų dizaineris Iulian Bumbu. Tas pats, kuris ne per seniausiai pademonstravo, kaip ateityje galėtų atrodyti Lamborgini, sukurdamas Lamborgini Insecta konceptą.
S.X. yra Bumbu interpretacija, kaip ateityje gali atrodyti BMW prabangūs sportiniai kupė. Pasak koncepto dizainerio, S.X. galėtų užbaigti 6 seriją: platesnis ir žemesnis nei šeštukas, su ilgesne važiuoklės baze bei mažesniu ilgiu.
Iš principo galima teigti, kad S.X. modelyje yra išlaikytos jau dabar BMW modeliuose esančios linijos. Iš priekio ir iš galo jis tikrai atrodo kaip BMW šeimos narys, tačiau to paties nebūtų galima pasakyti apie šoninį automobilio vaizdą.
Kadangi šis konceptas yra išskirtinai tik dizaino projektas, šio kūrinio autorius nepateikia jokių galimų techninių detalių.

Foto iš diseno-art