Kategorijos

Menininko interpretacija: Subaru WRX STI (video)

2009-06-02
Menininko interpretacija: Subaru WRX STI (video)

Mūsų draugai iš Jalopniko pristato vieno iš savo narių darbą. Lars Mårtensson, dar žinomas kaip “GRID”, sukūrė savo Subaru WRX Sti 3D koncepto versiją.
Mårtenssono kūrinys atrodo kaip sukryžmintos legendinė Subaru ir Triumph TR7... ir tai visai nėra blogai. Jei ir yra kas nors, ko reikia WRX, tai šviežios idėjos. Tik gaila, kad tą šviežią požiūrį turi suteikti WRX fanai, o ne automobilio gamintojas.
Mårtenssonas atnaujino visą priekį, suteikdamas priekinėms šviesoms statesnį kampą. Jis yra toks status, kad didesnis oro įsiurbimo, priekinių žibintų ir siauras grotelių korys suformuoti taip, kad sudarytų besišypsantį veidelį :) Turiu pasakyt, kad man visai patinka moderni buferio stilistika su didesnėmis grotelėmis ir priešrūkiniais žibintais, įmontuotais jose. Tačiau mane domina kai kas kita – kaip patogu būtų šį automobilį vairuotį, kai visas priekis yra „nupjautas“ tokiu stačiu kampu... Tačiau visiškai pertvarkytas galas su centre įmontuotu išmetimu ir kontrastuojančiu spalvų stiliumi atrodo visai patraukliai.
Įdomu, ar bus kada toks modelis pagamintas...

https://www.youtube.com/v/6z7IAviCupQ&hl=en&fs=1