Bookmarked 2

Auto supirkimas per 15 min

Price is negotiable

Services

Bumper repair
Electronic diagnostics
Body repair
Salon repair
Engine diagnostics
Chassis repair
Other

Comments

860077577 Už konkurencingą kainą superkame įvairias naudotas transporto priemones: automobilius, visureigius, mikroautobusus, motociklus, daužtas transporto priemones bei su defektais ar nevažiuojančias transporto priemones.
Susisiekite su mumis ir pasiūlykite norimą parduoti transporto priemonę. Telefonu aptarsime automobilio būklę ir preliminarią kainą. Sutarus atvyksime į Jūsų nurodytą vietą apžiūrėti automobilio, pirkimo atveju - surašysime sutartis, atsiskaitysime ir patys pasiimsime automobilį.Taupant jusu ir musu laika mums nereikia siusti jokiu nuotrauku
automobilio kaina jums pasiulysime per 5 min pokalbio metu nupirksime per 15 min

P.S. Jei domina detalesnė informacija apie automobilio perregistravimo procedūrą, prašome apsilankyti mūsų internetiniame puslapyje www.auto15min.lt
Čia taip pat galėsite sužinoti daugiau apie jūsų transporto priemonę – pasitikrinti apie saugomus duomenis VĮ “Regitra”, sužinoti jūsų automobilio T.A. istoriją, bei atsisiųsti automobilio pirkimo-pardavimo sutartį.
Dirbame I - VI nuo 8 iki 22 val. Kreiptis tel. 8-600-77577, el. p. [email protected]
www.auto15min.lt
Google Translation
Price is negotiable
Seller
MB Autolukrecija
Seller verified identity
+370 600 77577 autogidas.lt/autolukrecija Vilnius, Vilniaus m. sav., Lietuva
About seller
Exclusive luxury and powerful cars from the USA.
We carry out individual searches and purchases of luxury cars at American auctions and deliver them to Lithuania or any other European country, as well as repair them.
Advert ID:
1873476
Call