Įsiminė 38

Palms 6s,8s,9s,10D,12D,13D,15D,13U,15U 2020 m Savikrovė Miško priekaba

3 400 € + mokesčiai
Eksportui: 3 400 €
Naudotas/Naujas:
Nauja
Markė:
Palms
Modelis:
6s,8s,9s,10D,12D,13D,15D,13U,15U
Metai:
2020
Tipas:
Savikrovė Miško priekaba
Kaina еksportui:
3400.00
Bendroji masė kg:
615

Komentarai

Prekiaujame ir aptarnaujame PALMS priekabas.
Pritaikome įvairius sprendimus 2WD sistemas, 4WD sistemas, montuojame ratų blokavimo sistemas hidrauliniui varymui.
Turime sandėlyje, prekiaujame atsarginėmis dalimis.
„PALMS“ gaminiai jau daug metų yra eksportuojami į Skandinavijos ir Vakarų Europos šalis, čia jau yra užsitarnautas patikimo gamintojo vardas. Šiandien yra gaminama įvairių rūšių ūkio technika: “palmse trailer” žemės ūkiui skirtos priekabos (29 modeliai), darbui miške skirti hidromanipuliatoriai (10 modeliai), miškavežės priekabos ( 9 modeliai), rastų griebtuvai ( 7 modeliai). Prie hidromanipuliatorių gali būti montuojami įvairiausi priedai, tinkantys ir žemės ūkiui, ir miško darbams. Manipuliatoriaus priedų dėka ūkininkai gali krauti didmaišius, rulonus, medieną, žemes, žvyrą, priekaboms gali būti pridėti prailginimai, apsaugoti galiniai žibintai, skirtingi prikabinimo kilpų tipai, jos gali turėti hidraulinius arba pneumatinius stabdžius, joms yra montuojamos specialios daugiasluoksnės padangos didelėms apkrovoms išlaikyti. „PALMS“ priekabos gali būti kelių varomų tipų: tempiamos, 2 WD arba 4 WD varomais ratais. Iš „PALMS“ gaminių privalumų galima paminėti tai, kad priekabos rėmas yra sudvigubintas, todėl galima pakrauti kiek įmanoma daugiau krovinio, jos būtų standžios ir tvirtos. Priekabos yra labai manevringos todėl, kad buksyravimo mechanizmas yra valdomas dviem posūkio cilindrais, o manipuliatoriai turi didelę keliamąją galią lyginant su konkurentų gaminiais. Prie manipuliatoriaus gali būti sumontuota autonominė hidraulinė sistema. Ji padeda taupyti traktoriaus kurą, pagreitina darbo eigą, tampa paprasčiau valdyti įrenginį.
“PALMS” MIŠKO PRIEKABOS YPATYBĖS
Paslėptos hidraulinės žarnos leidžia išvengti nenumatytų gedimų.
Stebulinis varymas hidrovarikliais. Stebulės su 8 smeigėmis didesniems ratams. Aukštos kokybės “ADR” ašys su apsauga nuo purvo.
Sustiprintas buksyravimo (dišliaus) mechanizmas.
Didelis atstumas tarp buksyravimo tvirtinimo taškų, tai sumažina apkrovą įvorėms.
Atraminis kojų cilindras yra apsaugotas su plienine apsauga nuo pakrovimo pusės, o atviras iš kitos pusės, taip išvengiama purvo sankaupų.
Keičiamas pakrovimo vietos ilgis. Prasiilgina 1, 5 m. Galimas hidraulinis išstūmimas.
Užlenkiami galiniai žibintai.
Priekabos rungo diametras 90 mm, sienelės storis 8 mm, o lizdo sienelių metalo storis 10 mm. Rungų aukštis 1, 5 m su 0, 5 m prailginimu.
Pagrindinio rėmo sustiprinimas didesnės galios krano montavimui.
Aukštos kokybės jungiamieji kaiščiai yra sutvirtinti ir kokybiškai apdoroti, tai prailgina bronzinių įvorių tarnavimo laiką.

DĖL IŠSAMESNĖS INFORMACIJOS PASKAMBINKITE
3 400 € + mokesčiai
Eksportui: 3 400 €
Pardavėjas
HORO MECHANIKA, UAB
Pardavėjo tapatybė patvirtinta
+370 611 41142 autogidas.lt/horomechanika www.horomechanika.lt J. Basanavičiaus g. 101A, Šiauliai 76136, Lietuva
Apie pardavėją
[email protected]

Prekyba nauja žemės ūkio, miško, komunaline ir kitos paskirties technika: traktoriais, puspriekabėmis, laukų ir sodų purkštuvais, frontaliniais krautuvais, mėšlo kratytuvais.
1. Traktorių paruošimas miško darbams, apkaustymas, gervių montavimas.
2. Miško priekabų remontas.
3. Belarus traktorių variklių ir greičių dėžių remontas.
4. Žemės ūkio technikos remontas. Nestandartiniai metalo gaminiai.
5. Transportavimo paslaugos Lietuvoje. Turime du autotransporterius, kurių keliamoji galia siekia 5 t ir 7 t. Vienas iš jų – su kranu.
6. Klientams pageidaujant vykdome specialius užsakymus: padedame rasti ir pargabename komunalinę, statybos ir kitokios paskirties techniką.
7. Dokumentų tvarkymas perkant išsimokėtinai.
8. Techninis aptarnavimas ir serviso paslaugos.
Skelbimo ID:
2667606
Skambinti